Info

Goed om te weten

– Ik fotografeer altijd buiten met uitzondering van een Newbornshoot, die vindt altijd bij jullie thuis plaats. Het strand, het bos, een park óf bij jullie thuis, het kan allemaal.

– Bij slecht weer verplaatsen we de shoot en gaan we op zoek naar een nieuwe datum.

– Ik maak gebruik van de Moment Design methode. Door middel van korte, grappige vragen, kleine opdrachtjes en spelletjes ontstaan spontane, ontspannen en oprechte foto’s.

– Na elke fotosessie maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Alle foto’s in de selectie worden professioneel nabewerkt. Ik besteed hier veel tijd en aandacht aan.

– Alle prijzen zijn inclusief reiskosten tot 5 km. Ik reken €0,40 reiskosten vanaf 5 km (vanaf 1901 TV) voor de heen- en terugreis.

– Voor de fotoshoot wordt de factuur per mail verstuurd en deze dient vooraf betaald te worden.

– Op alle fotosessies zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Bij het boeken van een fotoshoot ga je hier automatisch mee akkoord.

– Alle prijzen en pakketten op de website gelden vanaf 12 april 2022. Voor alle cadeaubonnen en fotosessies die vóór 12 april 2022 zijn aangeschaft of geboekt gelden de oude prijzen en pakketten.

– Uiteraard kun je ook extra foto’s bestellen, mooie fotoafdrukken of fotoproducten. Na de fotosessie stuur ik een brochure waarin alle nabestellingen met prijzen te vinden zijn.

Een fotoshoot boeken of een vraag stellen?

Neem dan contact op via contact of per mail: info@gabymeijerfotografie.nl

Cadeaubon

Geef een fotoshoot cadeau!

Een fotoshoot cadeau geven, hoe leuk is dat!

Om te geven aan de aanstaande ouders, als speciaal verjaardagscadeau of origineel bruiloftscadeau. Genoeg mooie gelegenheden om te geven èn te ontvangen!

Een cadeaubon is te verkrijgen voor een complete fotosessie of voor een bedrag (minimaal bedrag is €100,-) als aanvulling op een fotoshoot of extra foto’s bijvoorbeeld.

Ook is het mogelijk om een cadeaubon te kopen die in te wisselen is voor een bepaald fotoproduct. Een mooie fotoafdruk, gaaf canvas of een prachtig mini-album.

Een cadeaubon kopen of een vraag?

Stuur mij een berichtje via:

CONTACT