About me

Hey, wat leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen!

Sinds 2016 ben ik als zelfstandig fotograaf aan de slag gegaan en heb ik al heel veel gezellige en lieve mensen mogen ontmoeten en samen supertoffe fotoshoots mogen doen. Passie voor fotografie heb ik altijd al gehad en ik ben dol op mooie beelden maken, mijn creativiteit er in te verwerken, gebruik te maken van daglicht en bepaalde kleuren en composities. En dat komt allemaal samen tijdens een fotosessie!

Samen met mijn vriend Peter en 3 kinderen woon ik in Castricum. Lekker dicht bij het bos en het strand, want houden wij van. Die prachtige natuur is dan ook een perfecte achtergrond voor de fotoshoots. De kleuren, het licht, de sfeer…het levert gewoon prachtige plaatjes op.

Het is ontzettend leuk om te zien hoe mensen veranderen voor mijn camera. Niet meer verlegen, maar open worden…hoe blij of verrast ze zijn om zichzelf op een hele andere manier te zien op een mooie foto. Daar krijg ik energie van! Dat vind ik leuk om te doen!


In actie

op locatie

Gaby Meijer – creatief, perfectionistisch, dol op lekker dansen en muziek, met blote voeten in het zand, een goed glas wijn bij de houtkachel, borrelen met vrienden, lekker koken, kaas, lichtjes, picknicken in het bos met mijn gezin, zonsondergang, het fluiten van de vogels in de lente en zingen.